← Terug naar inloggen

 

Legionella preventie

Al ruim voor de Legionella uitbraak op de Flora van Bovenkarspel was OMEGAM-Water actief op het gebied van Legionella preventie binnen sauna- en zorginstellingen. De specialisten van OMEGAM-Water kunnen u een compleet pakket aanbieden van Risico analyse en Beheersplan met logboek, tot monstername en analyse. Daarnaast kunnen contracten worden afgesloten voor uitvoering of periodieke controle van de maatregelen. Tevens biedt OMEGAM-Water cursussen en trainingen aan op het gebied van Legionella-preventie. Tot de klantenkring van OMEGAM-Water behoren een zeer groot aantal gemeenten, rijksoverheden, zwembaden, hotels, ziekenhuizen, scholen, zorginstellingen, fabrieken en bedrijven.


Bent u op zoek naar een onafhankelijke en betrouwbare partner die staat voor een kwalitatief hoogwaardig en KIWA gecertificeerd en objectief advies en zoekt u naar creatieve, praktische en duurzame oplossingen, dan bent u bij ons aan het goede adres.


Digitaal beheersplan legionella

OMEGAM-Water heeft een nieuw Digitaal Beheersplan en logboek Legionella ontwikkeld voor eigenaren en beheerders van drinkwaterinstallaties. Het unieke van dit beheersplan is dat het naar wens van de gebruiker geheel op maat kan worden gemaakt en ingericht.


Het digitale beheersplan bevat onder andere een agenda met planning die een melding geeft wanneer bepaalde controles of maatregelen moeten worden uitgevoerd. Daarnaast kunnen de resultaten van de uitgevoerde werkzaamheden worden vastgelegd. Bij afwijkingen of overschrijdingen wordt automatisch een melding verzonden en eventueel een vervolgactie gevraagd.


Koppeling met andere software en documenten kan eenvoudig worden uitgevoerd. Het Digitaal Beheersplan wordt als een online dienst via internet aangeboden. Dit betekent dat de klant geen dure software hoeft aan te schaffen maar een contract sluit per gebruiker tegen aantrekkelijke tarieven.


Meer informatie

Wilt u meer weten over wat OMEGAM-Water voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in onze tarieven, neemt u dan gerust contact met ons op. Voor contact kunt u bellen (0229-577920) of een e-mail sturen naar info@omegam-water.nl.